1.Leg onder in de pan wat hooi, voeg 1 deciliter witte wijn toe en zoveel water dat het hooi net niet onder staat.
2.Leg hierop de tijm, rozemarijn en de teentjes knoflook.
3.Leg daarop het vlees; dek af met wat hooi.
4.Breng aan de kook en laat het vlees op een zacht vuur ± 30 minuten broeien.
5.Laat in het vocht afkoelen tot lauw-warm.
6.Was en droog de sla.
7.Maak de dressing door eierdooier, azijn, water, mosterd en poedersuiker met een staafmixer te mengen.
8.Voeg druppelsgewijs de 2 soorten olie toe en de truffeljus.
9.Breng op smaak met zout en peper.
10.Snijd het vlees in zeer dunne plakjes op de snijmachine.
Presentatie:
11.Maak met de sla en blaadjes koriander een compositie midden op het bord en nappeer het geheel royaal met dressing, schik hier het vlees omheen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |